دنیای عشق

خدایا چنان کن سر انجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

دنیای عشق

خدایا چنان کن سر انجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

این نوشیدنی شما را زیبا و لاغر می‌کند

گروه سلامت: مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد آب جزو عناصری از طبیعت است که باعث بازسازی و احیای سلول‌های مرده پوست می‌شود و سلول‌های مرده در پوست را ازبین می‌برد. آب از بهترین عناصر طبیعت است که باعث لاغری و کاهش وزن می‌شود و کمبود آن ضررهای زیادی را به بدن وارد می‌کند.
این نوشیدنی شما را زیبا و لاغر می‌کند

روزنامه شهروند در ادامه نوشت: بررسی‌ها نشان می‌دهند، کم‌آبی از مواردی محسوب می‌شود که بدن علایم آن را سریعا نشان نمی‌دهد و مدت‌ها طول می‌کشد تا علایم و بیماری‌هایی به دنبال آن خود را نشان دهند. نوشیدن آب کافی به‌ویژه هنگام ناشتا باعث از بین رفتن چین و چروک‌های پوستی می‌شود و چشم‌ها را براق و زیبا می‌کند. مصرف آب در مردان به‌علت فعالیت زیاد فیزیکی بدن و تعریق شدید باید زیادتر باشد و آقایان باید روزانه ۲ الی ۳ لیوان بیشتر از خانم‌ها آب بنوشند.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند افراد نیاز خود به نوشیدن آب را باید به نحوی تنظیم کنند که کمبود آن را حس نکنند و افرادی که اغلب زیاد احساس تشنگی می‌کنند بدن آنها از کم‌آبی رنج می‌برد. نوشیدن آب قبل از صبحانه علاوه‌بر افزایش انرژی و دفع سموم باعث شفافیت و زیبایی پوست می‌شود و پیری و چین و چروک را از صورت به ویژه در سالمندان دور می‌کند.

لیلی و درخت انار

لیلی زیر درخت انار نشست...
درخت انار عاشق شد
گل داد…
سرخ سرخ
گل ها انار شد…
داغ داغ
هر اناری هزار تا دانه داشت...
دانه ها عاشق بودندد
انه ها توی انار جا نمی شدند
انار کوچک بود…
دانه ها ترکیدند… 
انار ترک برداشت...
خون انار روی دست لیلی چکید
لیلی انار ترک خورده را از شاخه چید
مجنون به لیلی اش رسید
خدا گفت: راز رسیدن فقط همین بود...
کافی است انار دلت ترک بخورد

خوش به حالش


پسر : سلام عزیزم، چطوری؟
دختر : سلام گلم، خیلی بد ..

پسر : چرا؟ چی شده؟
دختر : باید جدا بشیم

پسر : چـــــــــرا ؟ 
دختر: یه خانواده ای من رو پسندیدن واسه پسرشون.
خانواده منم راضین ..

الانم باید ازت تشکر کنم بخاطر همه چیز و باید برم خونه
چون مادر پسره اومده میخواد من رو ببینه...

پسر : اشکات رو پاک کن...تا بهتر جلو چشم بیای...
چون مادرم نمیخواد عروسش رو غمگین ببینه... !!

‏پسر : سلام عزیزم، چطوری؟
 دختر : سلام گلم، خیلی بد ..

پسر : چرا؟ چی شده؟
 دختر : باید جدا بشیم 

پسر : چـــــــــرا ؟ 
 دختر: یه خانواده ای من رو پسندیدن واسه پسرشون.
خانواده منم راضین ..

الانم باید ازت تشکر کنم بخاطر همه چیز و باید برم خونه
 چون مادر پسره اومده میخواد من رو ببینه...

پسر : اشکات رو پاک کن...تا بهتر جلو چشم بیای...
چون مادرم نمیخواد عروسش رو غمگین ببینه... !!‏

خلاصه بگم

خوبه یاد بگیریم که:

دخالت در زندگی دیگران "کنجکاوی " نیست
فضولیه عزیز من

تند گویی و قضاوت در مورد دیگران " انتقاد" نیست
اسمش " توهین" هست

هر کار یا حرفی که در آخرش بگی "شوخی کردم"
شوخی نیست جانم.حمله به شخصیت اون فرد هست

بازی کردن با احساسات مردم "زرنگی" نیست
اسمش "هرزگی" هست

خراب کردن یه نفر توی جمع"جوک" نیست
اسمش "کمبود" هست.اونم از جانب ما

و در آخر خوبه یاد بگیریم که:

به جای تصمیم گیری بیخود برای دیگران
به کرده های خودمون فکر کنیم

گوجه فرنگی را کباب نکنید!

گوجه فرنگی را کباب نکنید!

۱۳۹۳/۰۲/۰۵ - ۰۸:۳۸ - کد خبر: 110270
گوجه فرنگی را کباب نکنید!

سلامت نیوز: بیشتر ما ایرانی‌ها عادت داریم کنار انواع کباب، سبزی‌هایی مانند گوجه‌فرنگی، فلفل سبز یا دلمه‌ای و قارچ هم کباب کنیم...

کباب کردن سبزی‌ها خوبی‌ها و بدی‌هایی دارد. مثلا سبزی‌هایی مانند گوجه‌فرنگی که دارای ویتامین C نسبتا زیادی هستند، در اثر حرارت دیدن، مقداری از ویتامین‌ خود را از دست می‌دهند زیرا ویتامین C حساس‌ترین ویتامین نسبت به حرارت است.

باید بدانیم که سایر ریزمغذی‌های موجود در سبزی‌ها، چندان تحت‌تاثیر حرارت ناشی از کباب کردن قرار نمی‌گیرند. بهتر است بدانید حتی جذب گروهی از ریزمغذی‌ها مانند بتاکاروتن‌ها و فلاونوئیدها در اثر حرارت دادن بیشتر می‌شود. ضمن اینکه حرارت دادن ملایم سبزی‌ها باعث از بین رفتن آلودگی و میکروب‌های احتمالی موجود در آنها هم می‌شود. سبزی‌هایی مانند گوجه‌فرنگی و قارچ، جزو خوراکی‌های بسیار کم‌کالری هستند که مصرف آنها به‌صورت خام، بخارپز یا کبابی در کنار غذاهای مختلف، بسیار خوب است.

معمولا مصرف سبزی‌های خام توصیه می‌شود اما زمانی که قارچ با روش کبابی یا بخارپز حرارت می‌بیند، پروتئین‌های آن برای بدن قابل‌هضم‌تر می‌شود بنابراین بهتر است قارچ را قبل از مصرف کمی حرارت بدهید.

البته اگر قرار است قارچ‌ها را کباب کنید، باید آنها را تاحدی که لایه رویی‌شان سیاه نشود، حرارت بدهید و بگذارید بافت قارچ فقط کمی نرم شود.

این حرارت‌دهی ملایم برای تمام سبزی‌ها مطرح است اما برخی افراد سبزی‌هایی مانند گوجه‌فرنگی را به‌اندازه‌ای حرارت می‌دهند که پوست رویی آن کاملا سیاه می‌شود. اگر این اتفاق برای گوجه یا فلفل بیفتد، باید پوست رویی و سیاه آنها را پیش از مصرف جدا کرد. نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد احتمال سرطان‌زا بودن قسمت‌های سوخته مواد غذایی که در اثر کباب کردن تغییر رنگ داده‌اند، وجود دارد. هرچه میزان سوختگی مواد غذایی بیشتر باشد، احتمال سرطان‌زا بودن آنها هم بیشتر می‌شود. در نهایت اینکه روش کباب کردن مواد غذایی، به‌شرطی که حرارت ملایم باشد و ماده غذایی نسوزد، جزو روش‌های پخت مناسب محسوب می‌شود.

منبع:‌هفته نامه سلامت